Sandoros progimnazija | nuotolinis mokymas | Sandora.eu

2021 m. sausio 10 d. kviečiame dalyvauti Šiaulių vyskupijos šeimų šventėje

2021 m. sausio 10 d. vyks Šiaulių vyskupijos šeimų šventė. Su jos programa galima susipažinti, rasti nuorodas į tiesioginę renginio peržiūrą čia. „Sandoros“ progimnazija jau trečius metus iš eilės prisideda prie šios gražios šventės organizavimo (savanoriauja mūsų mokiniai, mokinių tėveliai atnaujina santuokos įžadus, mokytojai ir / ar mokiniai skaito skaitinius etc.).

Šiemet mokykla tradiciškai yra nusimačiusi mokyklos ugdymo plane, kad dalyvavimas Šiaulių vyskupijos šeimų šventėje yra mokyklos ugdymo diena (diena įskaičiuojama į ugdymo dienų skaičių). Nors dėl pandemijos šiemet šventės formatas bus kitoks, t. y. šventė bus organizuojama nuotoliniu būdu, kviečiame visus mokinius ir jų tėvelius 2021 m. sausio 10 d. Šiaulių vyskupijos šeimų šventėje dalyvauti nuotoliniu būdu.

Po šventės prašytume kiekvieno mokinio šeimos, kuri dalyvavo šventėje, padaryti vieną nuotrauką (joje turėtų matytis, kaip šeima dalyvavo šventėje) ir ją įkelti į šią formą. Iš atsiųstų nuotraukų bus sukurta bendra mokyklos bendruomenės mozaika.

Turėtų būti gražu :)